fbpx
Glanzend haar met dit DIY avocado haarmasker
Beauty

Avocado masker voor droog haar. Make it Shine!

 

NATUURLIJK MOOI MET AVOCADO

Let it Shine! Avocado is booming. En niet voor niets. Een avocado bezit zeer veel gezonde en waardevolle oliën, mineralen en voedingsstoffen, die een positieve werking hebben op haar, huid & gezondheid. Met name voor droogheid en breekbaarheid is avocado een absolute must.

Spreads, smoothies, een kleine versnapering: anno 2018 kunnen we niet meer om de avocado heen. Alle ‘fitties’ op Instagram gooien ons de één na de ander fotogenieke avocado-kiek om de oren. Maar naast fotogeniek is de avocado ook nog eens zeer multifunctioneel.

Met deze ingrediënten maak je jouw doffe, droge en breekbare haar weer glanzend en gezond. En dat allemaal op natuurlijke basis! Handig voor wanneer je haar droog en breekbaar is geworden door de kou en je geen maskertje in huis hebt. De ingrediënten voor dit natuurlijke haarmasker heb je vaak gewoon al in huis en je hebt hem binnen twee minuten gemaakt. Je kunt je haarmasker extra lekker maken door hem te geuren met een paar druppels etherische olie, maar dit is geen must.

Dit heb je nodig (1 persoon)

  • 50 ml Yoghurt
  • 1/2 rijpe avocado
  • 2 el olijfolie
  • etherische olie (optioneel)

Zo maak je het

Pureer alle ingrediënten met een staafmixer tot een mooie egale massa.

Verdeel het masker over handdoekdroog haar en masseer licht in. Laat het vervolgens vijftien minuutjes inwerken en spoel daarna grondig (met shampoo) uit.

Heb jij dit maskertje gemaakt? Let me know!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: